BOKA LOKALEN

Lokala Hyresgästföreningen Kryssningen

Välkommen till den lokala hyresgästföreningen Kryssningen!


Fastigheten ligger i Hammarby Sjöstad mellan Heliosgatan, Hammarbyterrassen, Kryssargatan och Hammarby Kaj. Fastigheten ägs och förvaltas av Stockholmshem. Stockholmshem är ett allmännyttigt bostadsföretag som ägs av Stockholms stad och ingår i koncernen Stockholms Stadshus AB.

Hammarbyterrassen

Så här bokar du lokal


1. Skicka namn, adress, kontaktuppgifter samt önskemål om hyresdag till boka@kryssningen.com                                                                                                                           


2. När du fått ett OK från oss att du kan hyra lokalen sätter du in hyran i förväg på vårt bankgiro 332-8069 eller betala med swish på nummer 123 504 99 52. Meddela vem hyran avser och datum. Att hyra kostar 300 kronor måndag-torsdag per dygn och 400 kronor per dygn fredag-söndag. Hyrestiden är från kl.10.00 hyresdagen till kl.10.00 följande dag.


3. Klicka här för att skriva ut hyresavtalet, fyll i och skriv under. Detta tar du med dig ifyllt och klart när du hämtar nyckeln. Info om var nyckeln finns att hämta får du i ett separat mail från oss i din lokala hyresgästförening.

 


Villkor för att hyra lokalen

 

Du ska vara hyresgäst hos Stockholmshem och bor i kvarteret Kryssningen


Du ska vara över 18 år och ha gällande hemförsäkring med ansvarsskydd/allrisk (så kallad drulleförsäkring), som visas upp när du skriver på kontrakt.

 

Du ska kunna legitimera dig.

 

Lokalen får INTE användas för verksamheter i kommersiellt syfte.

 

Lokalen får bokas för MAX tre tillfällen i förväg.

 

När du fått besked om att lokalen är ledig sätter du in hyran i förväg på vårt bankgiro   332-8069 eller betala med swish på nummer 123 504 99 52. Meddela vem hyran avser och datum. Att hyra kostar 300 kronor måndag-torsdag och 400 kronor fredag-söndag. Hyrestiden är normalt 10.00 till 10.00 följande dag.


Bokad lokal måste betalas inom 14 dagar. Till dess att betalningen är utförd är bokningen endast preliminär.

 

Observera att det INTE får förekomma någon aktivitet i lokalen mellan kl. 22:00 – 10:00. Detta innefattar även städning eller förberedelser. Du ansvarar för att det är tyst efter klockan 22.00.

 

Observera även att du inte får spela musik så att störningar uppstår för kringboende. Du får inte heller grilla utomhus i närheten av huset och rökning i lokalen är inte tillåtet. Du lämnar lokalen städad och fin.


Var ute i god tid för att hämta nyckel så att de förtroendevalda i din lokala hyresgästförening är hemma och kan lämna ut nyckel.