BOKA LOKALEN

Lokala Hyresgästföreningen Kryssningen

Välkommen till den lokala hyresgästföreningen Kryssningen!


Fastigheten ligger i Hammarby Sjöstad mellan Heliosgatan, Hammarbyterrassen, Kryssargatan och Hammarby Kaj. Fastigheten ägs och förvaltas av Stockholmshem. Stockholmshem är ett allmännyttigt bostadsföretag som ägs av Stockholms stad och ingår i koncernen Stockholms Stadshus AB.

Hammarbyterrassen


Tyvärr saknar din lokala hyresgästförening lokalansvarig efter årsmötet 2019 och kommer fortsättningsvis inte kunna hyra ut lokalen förrän vi återigen har en eller flera lokalansvariga. Detta eftersom vi inte har någon som kan låna ut nycklar eller ta hand om lokalen mellan uthyrningar. 


Du som har bokat uthyrning fram till den 1 mars 2019 kommer få tillgång till din bokning och lokalen men senare bokningar kräver att vi har fått en ny lokalansvarig.


Önskar du ingå i styrelsen som lokalansvarig så blir vi jätteglada. Maila ditt intresse som lokalansvarig till lhkryssningen@gmail.com så bjuds du in till ett styrelsemöte. 


Föreningen kommer fortsättningsvis bedriva event, bomöten, fortbildning, deltaga på delegation och föra dialog med boutvecklare från Hyresgästföreningen.